Inviduele woningen
vormen samen één geheel

Hof van Damiate - Zestien bijzondere herenhuizen met extra plafondhoogte,

Het Plan

Bij Hof van Damiate wordt u als koper ook een beetje de projectontwikkelaar van uw eigen woning. U krijgt vergaande mogelijkheden om samen met de overige kopers de woningen te laten uitwerken. En uiteraard doet u dat niet alleen, maar krijgt u begeleiding van adviseurs van Urbannerdam uit Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kopers die hun eigen woningen gaan ontwikkelen. Dit proces van zelf ontwikkelen wordt in vaktaal aangeduid als CPO en dat staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat klinkt overigens ingewikkelder dan het is, want het is vooral een proces waarmee u als toekomstige koper de woning helemaal naar wens kunt laten samenstellen.

Er zijn helaas geen kavels meer beschikbaar. U kunt zich alleen nog inschrijven voor de reservelijst. Kijk hiervoor onder 'Downloads'.

XS woning

Woonoppervlakte
92m² GO

M woning

Woonoppervlakte
151m² GO

XL woning

Woonoppervlakte
225m2 GO

Voorbeeldwoningen

De dakrand is 10,3 m hoog. Daarbinnen zijn drie verdiepingen te realiseren. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een terugliggende dakopbouw. De breedte en diepte van de woningen is door uzelf te kiezen. Zodoende zijn woningen van ca. 90 m2 tot 225 m2 mogelijk en ontstaat er veel variatie naar gelang de wensen van de individuele kopers. De plattegronden van de twee voorbeeldwoningen op de volgende pagina’s zijn slechts een impressie van één van de vele mogelijke uitwerkingen.

Voorbeeldwoning 1

De woning heeft een open woonkeuken: het eetgedeelte is gesitueerd aan de tuin en heeft een extra hoge plafondhoogte door de vide erboven. De ruimte wordt onderbroken door een riante trap. Op de verdieping bevindt zich de master bedroom met een ruime inloopkast en badkamer ensuite. Op de tweede verdieping kunnen drie kamers geplaatst worden. Als kers op de taart kan hier nog een vierde halve verdieping opgebouwd worden, met plaats voor een wasruimte en hobbykamer. Eventueel kan hier ook nog een dakterras gerealiseerd worden op het platte dak.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Derde verdieping

“Eigen ideeën
worden werkelijkheid”

Voorbeeldwoning 2

Deze voorbeeldwoning heeft een L vormige living, waarbij de keuken gelegen is aan de straat en het woongedeelte aan de tuin. Op de eerste verdieping is eern riante overloop die in directe verbinding staat met de hobby/studeerruimte. Daarnaast is op deze verdieping de master bedroom te vinden met een eigen badkamer. Op de tweede verdieping is ruimte voor twee slaapkamers welke beide toegang hebben tot de badkamer. Daarnaast is er plaats voor een aparte wasruimte.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Wilt u op de hoogte blijven
over de ontwikkelingen?

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan