Wonen in
Hof van Damiate

Hof van Damiate - Zestien bijzondere herenhuizen met extra plafondhoogte,

Hof van Damiate

Zestien bijzondere herenhuizen met extra plafondhoogte, terrassen, loggia’s en dakterrassen rondom een gemeenschappelijke binnentuin: Hof van Damiate biedt een bijzondere kans om uw droomwoning te kopen op vijftien minuten fietsen van het centrum van Haarlem en dertig minuten rijden van Amsterdam, in een rustige groene buurt, pal aan een park.

Interesse? 

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meld je nu aan

Het Plan

Hof van Damiate biedt u bovendien een unieke kans om uw woning naar wens te laten bouwen: U bepaalt zelf de indeling en de afmeting van uw woning. Wilt u een kas op het dak, een energie neutrale woning, een sauna of een yogastudio aan huis? Het kan allemaal in Hof van Damiate.

Bekijk het plan
Hof van Damiate - Locatie

Wonen in het Hof van Damiate

Hof van Damiate is onderdeel van De Damiate, een nieuw woonbuurtje op een prachtig groene locatie aan de Amerikavaart. De locatie wordt omsloten door de Amerikaweg in het Westen, de Boerhaavelaan in het noorden, de Louis Pasteurstraat in het oosten en de Floris van Adrichemlaan in het zuiden. De locatie is op steenworp afstand van het Spaarne Gasthuis en er is een groot aanbod aan goede scholen. In de directe omgeving zal ook nog veel vernieuwd worden waarbij vergroening van de buurt voorop staat. Een wijk in opkomst dus

Bekijk locatie

Urbannerdam

Urbannerdam is een adviesbureau dat mensen begeleidt bij het bouwen van hun droomwoning. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Urbannerdam al veel projecten succesvol begeleid. Van rijtjes van vijf woningen tot complete buurten van 60 woningen, zowel in de stad als op het platteland. Vrijstaand, twee onder een kap of rijwoningen voor zowel jongeren, doorstromers of senioren. Urbannerdam biedt verschillende trajecten aan, van adviseren op afstand , tot een compleet ontzorgd procesmanagement traject. Urbannerdam doet bij de Hof van Damiate het complete procesmanagement. Dat betekent dat u zich als koper helemaal op de woning kunt focussen en Urbannerdam u veel werk dat daar bij komt kijken uit handen neemt.

Referenties

“Met meer dan 15 jaar ervaring
heeft Urbannerdam al veel projecten
succesvol begeleid”

Wilt u op de hoogte blijven
over de ontwikkelingen?

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan