Wonen in het
Hof van Damiate

Hof van Damiate - Locatie

Locatie

Hof van Damiate is onderdeel van De Damiate, een nieuw woonbuurtje op een prachtig groene locatie aan de Amerikavaart. De locatie wordt omsloten door de Amerikaweg in het Westen, de Boerhaavelaan in het noorden, de Louis Pasteurstraat in het oosten en de Floris van Adrichemlaan in het zuiden. De locatie is op steenworp afstand van het Spaarne Gasthuis en er is een groot aanbod aan goede scholen. In de directe omgeving zal ook nog veel vernieuwd worden waarbij vergroening van de buurt voorop staat. Een wijk in opkomst dus.

Het Hof van Damiate is zeer gunstig gelegen. Zo is het centrum van Haarlem slechts op 15 minuten fietsen en u bent in no-time op de snelweg. Hartje Amsterdam bereikt u binnen 30 minuten met de auto.

Route

“Een gezellig
historisch centrum”

Haarlem

Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels en restaurants: welkom in Haarlem, de stad die álles heeft. Van verscholen hofjes uit vervlogen tijden tot hippe concept stores. Van middeleeuwse kerk tot terras aan het water. Van Hollandse Meesters tot Franse sterrenchefs. Van antiekmarkt tot popconcert. Zin in een onvergetelijk dagje uit? Bezoek Haarlem en laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie.

Ook het platteland is om de hoek. Binnen 5 minuten fietsen bent u in de polder. Hier kunt u heerlijk genieten van het buitenleven en het vele water wat de omgeving van Haarlem rijk is. Zo liggen de ringvaart en de molenplas om de hoek en zijn de rivier het Spaarne en het strand ook niet ver te zoeken.

Wilt u op de hoogte blijven
over de ontwikkelingen?

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan